Milánói makaróni
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 80 dkg spagetti tészta
- 25 dkg gomba
- 30 dkg sonka
- 30 dkg trappista sajt
- 5 evőkanál olaj
- 20 dkg paradicsompüré
- 10 dkg vöröshagyma
- 40 g fokhagyma
- 2 kiskanál kristálycukor
- 1 kiskanál oregáno
- 1 kiskanál bazsalikom
- 1 mokkáskanál kakukkfű
Elkészítés
A tésztát sós vízben megfőzzük, majd miután leöntjük a vizet róla, hideg vízzel leöblítjük, hogy ne tapadjon össze a tészta. Lehet kevés vajat olvasztani rá, hogy biztosak legyünk, hogy tényleg nem tapad össze. Melegen tartjuk. Amikor az olaj már elég meleg, a metéltre vágott sonkát belerakjuk, mikor már majdnem megpirult, a szintén metéltre vágott gombát is belerakjuk, megpirítjuk. Belerakjuk a paradicsompürét, sózzuk, cukrozzuk, fűszerezzük.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.